Overheerlijke gin op basis van kiwibes

Secret Pink als uithangbord

Secreto zou niet Secreto zijn moest het niet dat tikkeltje anders doen dan gewone bars. Boris en Nikita zijn voortdurend op zoek naar nieuwe smaken, wat zich vertaalt in overheerlijke gins, rosés, wijnen en andere dranken.

Heeft u al eens een gin op basis van kiwibes, een verwante van de normale kiwi, geproefd? Het kan bij Secreto. Daarnaast zijn er ook gins met Belgische, maar ook met Chinese en Zuid-Aziatische toetsen. Secreto is constant op zoek naar vernieuwende smaken.

Secret Pink

Uithangbord is toch de rosé - ofwel Secret Pink - die u bij Secreto kan verkrijgen. Al negen jaar zijn Boris en Nita bezig met het ontwikkelen van hun eigen rosé, waarbij ze zelf de mengeling van druiven samenstelden. De rosé is afkomstig uit Languedock, in het zuiden van Frankrijk.

Tot slot is er ook de cava milisiné, ofwel Secret Bubbels. Deze onderscheidt zich door de fijnere parels en moet qua smaak bijna niet onder doen voor een kwalitatieve champagne brut. Vergeet ook zeker niet de overheerlijke witte en rode wijnen op de kaart.

Zet uw smaakpapillen aan het werk en kom langs bij Secreto.