Van biertje tot Secret Pink

Ruimte huren voor presentaties

Als u de volgende keer op de Grote Markt in Oudenaarde rondloopt, zoekt u dan eens naar de nummers 20 en 21. Daar ziet u café Adriaen Brouwer en bar Secreto vredevol langs elkaar liggen, twee succesrecepten van eigenaars Boris Labie en zijn echtgenote Nita Vancoille.

Bokafé is het moederbedrijf van de twee horecazaken, die zich elk op een specifieke doelgroep richten. Bij Adriaen Brouwer komt u terecht in een Frans en authentiek café waar u gezellig iets kan drinken. In het weekend is er de mogelijkheid om de beentjes los te gooien.

Secreto

Een heel andere stijl vlak ernaast, bij bar Secreto. Daar kan u overheerlijke en zelfbereide gins - op basis van kiwibes - gaan proeven. Of wat dacht u van een Secret Pink (cava) of een rosé-wijntje uit de streek van de Languedock? Ook voor bedrijfsmeetings, feestjes of andere evenementen kan u een ruimte inhuren. Alle faciliteiten zijn of worden voorzien. Presentaties kunnen moeiteloos worden gegeven via de aanwezige beamers.

Zin in een goed glas wijn of gewoon een leuk terrasje? Café Adriaen Brouwer en Secreto bieden voor ieder wat wils op de Grote Markt in Oudenaarde.