Conceptcafé met Secret Bubbels

Vergaderruimte met beamer

Vlak langs café Adriaen Brouwer op de Grote Markt in Oudenaarde ligt Secreto! Dit conceptcafé van Boris en Nita organiseert één tot twee keer per maand een feestje voor diverse leeftijdscategorieën. Daarnaast kan u er ook een ruimte huren voor uw bedrijfsmeeting of babyborrel.

Naast Adriaen Brouwer baten Boris en Nita samen ook nog Secreto uit. In deze gezellige bar kan u terecht voor heerlijke gins, diverse cava’s (Secret Bubbels) en wijnen.

Beamer aanwezig

Het conceptcafé leent er zich ook toe om voor uw bedrijfsmeeting, babyborrel of andere festiviteit een ruimte te huren. Voor maximaal dertig personen krijgt u een aangename omgeving die naargelang de activiteit aangekleed kan worden. Voor bedrijven is het interessant om weten dat er een beamer aanwezig is voor presentaties.

Tot slot vindt er bij Secreto één tot twee keer per maand een groter evenement plaats, waarbij er telkens op een specifieke doelgroep wordt gemikt.

Zin in een goed glas wijn, een kruidige gin of een evenement op een toffe en authentieke locatie? Neem contact op met Secreto of kom langs voor een terrasje.